uvádí...
Czech & Slovak Sustainability Summit, 10. 4. 2025, Cubex Centrum Praha

Místo konání

Nejudržitelnější konferenční centrum v České republice

CUBEX CENTRUM PRAHA

Moderní technologie a design v harmonii s udržitelností: Vítejte v Cubex Centru Praha

Cubex Centrum Praha je multifukční prostor, který se stal vítězem v mezinárodní soutěži 9th Global Eventex Awards, v kategorii nové venue.  Nachází se v unikátní lokalitě v „pražském City“ na Pankráci.

Díky unikátnosti a variabilitě jeho interiérů je Cubex Centrum Praha ideální jak pro firemní prezentace, kongresy, konference a školení, tak pro hudební a filmové eventyplesygala večeře a mnoho dalších. Cubex nabízí až 8 sekcí, 4 foyer a 2 bary, největší sál pojme až 1 000 osob. Díky propojení se sousedním Konferenčním centrem City může nabídnout až 13 sálů a salonků.

ECO FRIENDLY VENUE
Cubex Centrum Praha je součástí budovy Trimaran, která je držitelem prestižního certifikátu LEED Platinum, garantujícím vysokou úspornost energií a efektivitu provozu. V rámci udržitelnosti se centrum může pochlubit také například splachováním dešťovou vodouvysoce výkonnou fasádou s vnější ochranou proti slunciautomaticky řízeným LED osvětlením, nebo úsporným využívánímm přívodu teplotně upraveného vzduchu do sálů a dalšími udržitelnými přístupy.

Více o udržitelnosti budovy Cubex najdete ZDE.

Adresa:
Na Strži 2097/63
140 00 Praha 4-Nusle
www.cubexcentrum.cz

Mapu najdete ZDE.

Jak se dostat na akci:

Metrem

Cubex Centrum Praha se nachází vedle stanice metra „Pankrác“ (trasa C, červená)

Autem

Dostatek parkovacích míst najdete v garáži obchodního centra Arkády Pankrác vedle Cubex Centra Praha. Přesto doporučujeme se dopravit na Sustainability Summit udržitelně, tzn. pěšky, na kole anebo veřejnou dopravou.